Milföy hamurunu ilk kez denemek isteyen biri olarak, katlama işlemini doğru yapmanın ne kadar önemli olduğunu anladım. Hamuru açarken kalınlığını tam ayarlamak ve katlama aşamalarını dikkatlice takip etmek gerekiyor. Ama en çok merak ettiğim, milföy hamurunu şekillendirmek için en pratik yöntem hangisi? Kareler kesmek mi daha kolay yoksa çiçek şeklinde yapmak mı daha eğlenceli? Ayrıca pişirme süresinde dikkat edilmesi gereken noktalar da oldukça önemli. Fırın sıcaklığını ayarlamak ve pişirme süresini iyi ayarlamak için herhangi bir ipucu var mı?
Milföy hamurunu ilk kez denemek isteyen biri olarak, katlama işlemini doğru yapmanın ne kadar önemli olduğunu anladım. Hamuru açarken kalınlığını tam ayarlamak ve katlama aşamalarını dikkatlice takip etmek gerekiyor. Ama en çok merak ettiğim, milföy hamurunu şekillendirmek için en pratik yöntem hangisi? Kareler kesmek mi daha kolay yoksa çiçek şeklinde yapmak mı daha eğlenceli? Ayrıca pişirme süresinde dikkat edilmesi gereken noktalar da oldukça önemli. Fırın sıcaklığını ayarlamak ve pişirme süresini iyi ayarlamak için herhangi bir ipucu var mı?
Cevap yaz