Kıyır kıyır tart hamurunu yaparken en çok hangi adımda dikkat etmem gerektiğini merak ediyorum. Özellikle hamurun dokusunun gevrek olması için hangi aşamada dikkatli olmalıyım? Soğuk tereyağını eklerken nasıl bir yöntem izlemeli, yoğurma işleminde de ne kadar dikkatli olmam gerektiği hakkında biraz daha detay alabilir miyim? Ayrıca, dinlendirme süresi ve pişirme sırasında dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında daha fazla bilgi verirseniz çok sevinirim.
Kıyır kıyır tart hamurunu yaparken en çok hangi adımda dikkat etmem gerektiğini merak ediyorum. Özellikle hamurun dokusunun gevrek olması için hangi aşamada dikkatli olmalıyım? Soğuk tereyağını eklerken nasıl bir yöntem izlemeli, yoğurma işleminde de ne kadar dikkatli olmam gerektiği hakkında biraz daha detay alabilir miyim? Ayrıca, dinlendirme süresi ve pişirme sırasında dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında daha fazla bilgi verirseniz çok sevinirim.
Cevap yaz