Hamur lokma yapmak hiç de zor değilmiş, değil mi? Malzemeler oldukça basit ve adımlar da net. Özellikle mayanın aktifleştirilmesi ve hamurun mayalanma süresi çok önemliymiş. Kızartma aşamasında yağı iyi ısınması da çıtırlık için kritik. Hani lokmaların şerbet ile buluşmasında sıcak şerbet ve soğuk lokma kullanmak gerektiğini okudum, bu detay gerçekten ilginç. Sunumda ceviz ya da dondurma önerileri de hoş, böylece tat daha da zenginleşiyor. Denemeyi düşünüyorum, sizce ilk denememde başarılı olabilir miyim?
Hamur lokma yapmak hiç de zor değilmiş, değil mi? Malzemeler oldukça basit ve adımlar da net. Özellikle mayanın aktifleştirilmesi ve hamurun mayalanma süresi çok önemliymiş. Kızartma aşamasında yağı iyi ısınması da çıtırlık için kritik. Hani lokmaların şerbet ile buluşmasında sıcak şerbet ve soğuk lokma kullanmak gerektiğini okudum, bu detay gerçekten ilginç. Sunumda ceviz ya da dondurma önerileri de hoş, böylece tat daha da zenginleşiyor. Denemeyi düşünüyorum, sizce ilk denememde başarılı olabilir miyim?
Cevap yaz