Tavada patatesli börek hamurunu hazırlarken hangi aşamada en çok zorlandınız? Özellikle hamurun kıvamını tutturmak bazen sıkıntılı olabiliyor. Hamurun dinlendirilmesi sürecinde ne gibi yöntemler uyguluyorsunuz? Ayrıca iç harcını hazırlarken baharatları ve yeşillikleri neye göre ayarlıyorsunuz? Bu detaylar gerçekten önemli bence, deneyimlerinizi merak ediyorum!
Tavada patatesli börek hamurunu hazırlarken hangi aşamada en çok zorlandınız? Özellikle hamurun kıvamını tutturmak bazen sıkıntılı olabiliyor. Hamurun dinlendirilmesi sürecinde ne gibi yöntemler uyguluyorsunuz? Ayrıca iç harcını hazırlarken baharatları ve yeşillikleri neye göre ayarlıyorsunuz? Bu detaylar gerçekten önemli bence, deneyimlerinizi merak ediyorum!
Cevap yaz