Bu sütün olmadığı ve maya kullanılmadığı için oldukça hafif bir pizza hamuru tarifine benziyor. Özellikle süt ürünlerine alerjisi olanlar için harika bir alternatif. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak, hamuru yoğururken dikkat etmek gerektiğini söyleyebilirim; eğer biraz daha yumuşak olursa sonuç gerçekten daha güzel oluyor. Ayrıca, dinlendirme aşamasının atlanmaması gerektiğini de düşünüyorum, çünkü hamurun elastikiyeti için önemli. Pizza yaparken taze malzemelerin kullanılması da bence lezzeti artıran bir unsur. Bu tarife göre yapılan pizzalar genellikle çok lezzetli oluyor, kesinlikle denemeye değer. Başarılar!
Bu sütün olmadığı ve maya kullanılmadığı için oldukça hafif bir pizza hamuru tarifine benziyor. Özellikle süt ürünlerine alerjisi olanlar için harika bir alternatif. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak, hamuru yoğururken dikkat etmek gerektiğini söyleyebilirim; eğer biraz daha yumuşak olursa sonuç gerçekten daha güzel oluyor. Ayrıca, dinlendirme aşamasının atlanmaması gerektiğini de düşünüyorum, çünkü hamurun elastikiyeti için önemli. Pizza yaparken taze malzemelerin kullanılması da bence lezzeti artıran bir unsur. Bu tarife göre yapılan pizzalar genellikle çok lezzetli oluyor, kesinlikle denemeye değer. Başarılar!
Cevap yaz