Simit hamurunu açma ve şekillendirme sürecini bu kadar detaylı anlatmanız çok faydalı olmuş. Hamurun dinlenmesi ve esnekliğini koruması için dikkat edilmesi gereken noktalar gerçekten önemli. Acaba simitlerin kaynar suya daldırılması, gerçekten çıtırlığını artırıyor mu? Bu adımı atlamamak için başka bir alternatif var mı? Ayrıca, pişirme süresi konusunda simitlerin boyutuna göre değişiklik gösterdiğini belirtmeniz de pratik bir bilgi. Peki, simitlerin daha iyi kabarması için fırına koymadan önce başka bir işlem yapmamız gerekiyor mu?
Simit hamurunu açma ve şekillendirme sürecini bu kadar detaylı anlatmanız çok faydalı olmuş. Hamurun dinlenmesi ve esnekliğini koruması için dikkat edilmesi gereken noktalar gerçekten önemli. Acaba simitlerin kaynar suya daldırılması, gerçekten çıtırlığını artırıyor mu? Bu adımı atlamamak için başka bir alternatif var mı? Ayrıca, pişirme süresi konusunda simitlerin boyutuna göre değişiklik gösterdiğini belirtmeniz de pratik bir bilgi. Peki, simitlerin daha iyi kabarması için fırına koymadan önce başka bir işlem yapmamız gerekiyor mu?
Cevap yaz