Bu tarife göre şeftalili tart hamurunu yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Un ve yağı karıştırırken kum tanesi kıvamına getirmek gerçekten biraz çaba gerektiriyor, değil mi? Ayrıca hamurun dinlendirilmesi aşamasında ne kadar süre beklettiniz? Buzdolabında dinlendirme işlemi gerçekten hamurun kıvamını etkiliyor mu? Şeftalilerin hazırlanması aşamasında da, soyulması için sıcak su kullanmak oldukça pratik bir yöntem. Sizce bu tarifteki tüm adımları uygulamak ne kadar zaman alıyor?
Bu tarife göre şeftalili tart hamurunu yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Un ve yağı karıştırırken kum tanesi kıvamına getirmek gerçekten biraz çaba gerektiriyor, değil mi? Ayrıca hamurun dinlendirilmesi aşamasında ne kadar süre beklettiniz? Buzdolabında dinlendirme işlemi gerçekten hamurun kıvamını etkiliyor mu? Şeftalilerin hazırlanması aşamasında da, soyulması için sıcak su kullanmak oldukça pratik bir yöntem. Sizce bu tarifteki tüm adımları uygulamak ne kadar zaman alıyor?
Cevap yaz