Revani hamuru hazırlarken hangi malzemelerin kullanılması gerektiğini düşündüğünüzde, irmik dışında başka malzemelerin de önemli olduğunu biliyor musunuz? Örneğin, yumurta ve şekerin tatlıya kattığı lezzet ve dokunun yanı sıra, süt veya yoğurt kullanmanın hamurun yumuşaklığını artırdığını duydunuz mu? Ayrıca, kabartma tozunun kabarma üzerindeki etkisi ve vanilin ya da limon kabuğu rendesinin aroma katma rolü hakkında ne düşünüyorsunuz? Zeytinyağı veya tereyağı kullanmanın tatlıya nasıl bir zenginlik kattığına dair deneyimleriniz var mı? Revani yaparken bu malzemelerin doğru oranlarda kullanılmasıyla ilgili farklı tarifler denediniz mi?
Revani hamuru hazırlarken hangi malzemelerin kullanılması gerektiğini düşündüğünüzde, irmik dışında başka malzemelerin de önemli olduğunu biliyor musunuz? Örneğin, yumurta ve şekerin tatlıya kattığı lezzet ve dokunun yanı sıra, süt veya yoğurt kullanmanın hamurun yumuşaklığını artırdığını duydunuz mu? Ayrıca, kabartma tozunun kabarma üzerindeki etkisi ve vanilin ya da limon kabuğu rendesinin aroma katma rolü hakkında ne düşünüyorsunuz? Zeytinyağı veya tereyağı kullanmanın tatlıya nasıl bir zenginlik kattığına dair deneyimleriniz var mı? Revani yaparken bu malzemelerin doğru oranlarda kullanılmasıyla ilgili farklı tarifler denediniz mi?
Cevap yaz