Profiterol hamurunun dondurucuda ne kadar süre saklanabileceğini öğrenmek istiyorum. 2 ila 3 ay gibi bir süre geçerliymiş, peki bu süre zarfında hamurun kalitesini korumak için nelere dikkat etmeliyim? Özellikle dondurma ve çözme işlemleriyle ilgili önerileriniz var mı? Ayrıca, hamuru dondururken üzerini nasıl kaplamalıyım? Bu bilgileri paylaşabilir misiniz?
Profiterol hamurunun dondurucuda ne kadar süre saklanabileceğini öğrenmek istiyorum. 2 ila 3 ay gibi bir süre geçerliymiş, peki bu süre zarfında hamurun kalitesini korumak için nelere dikkat etmeliyim? Özellikle dondurma ve çözme işlemleriyle ilgili önerileriniz var mı? Ayrıca, hamuru dondururken üzerini nasıl kaplamalıyım? Bu bilgileri paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz