Ispanaklı börek hamurunun hazırlanışı bana oldukça ilginç geldi. Özellikle iç harcının hazırlanmasında ıspanakların iyice yıkanıp doğranması gerektiği vurgusu dikkatimi çekti. Sizce de iç harcının lezzeti, kullanılan peynirin kalitesine göre değişir mi? Ayrıca, hamurun dinlendirilmesinin önemini belirtmişsiniz, bu aşamanın atlanmaması gerektiğine katılıyor musunuz? Dinlendirilmiş hamurun elastik olması bence böreğin genel dokusunu da etkiler. Bu tarifle, misafirlerimi ağırlarken onları mutlu etmek için harika bir seçenek yaratabileceğimi düşünüyorum. Peki, sizce bu tarifte en önemli adım hangisi?
Ispanaklı börek hamurunun hazırlanışı bana oldukça ilginç geldi. Özellikle iç harcının hazırlanmasında ıspanakların iyice yıkanıp doğranması gerektiği vurgusu dikkatimi çekti. Sizce de iç harcının lezzeti, kullanılan peynirin kalitesine göre değişir mi? Ayrıca, hamurun dinlendirilmesinin önemini belirtmişsiniz, bu aşamanın atlanmaması gerektiğine katılıyor musunuz? Dinlendirilmiş hamurun elastik olması bence böreğin genel dokusunu da etkiler. Bu tarifle, misafirlerimi ağırlarken onları mutlu etmek için harika bir seçenek yaratabileceğimi düşünüyorum. Peki, sizce bu tarifte en önemli adım hangisi?
Cevap yaz