İçli köfte hamurunun çatlamaması için hamurun kalınlığına dikkat ederek, 2-3 mm incelikte açmak gerektiğini duydum. Bu konuda ne kadar deneyim sahibisiniz? Hamur açma aşamasında eşit kalınlık sağlamak için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Ayrıca, dinlendirme sürecinin önemini vurgulamak hoşuma gitti. Ben de en az 30 dakika dinlendirdikten sonra pişirmeyi denedim ama sonuçlarım farklılık gösterdi. Dinlendirmenin hangi etkilerini gözlemlediniz? İç harcını hazırlarken, malzemeleri önceden süzmek gerçekten de faydalı mı? Kendi yaptığım iç harçta suyun fazla olması sorun yaratmıştı, bu konudaki deneyimlerinizi de merak ediyorum. Pişirme yöntemine gelince, önceden ısıtılmış yağda pişirmenin sonuçlarını nasıl buluyorsunuz? Teşekkürler!
İçli köfte hamurunun çatlamaması için hamurun kalınlığına dikkat ederek, 2-3 mm incelikte açmak gerektiğini duydum. Bu konuda ne kadar deneyim sahibisiniz? Hamur açma aşamasında eşit kalınlık sağlamak için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Ayrıca, dinlendirme sürecinin önemini vurgulamak hoşuma gitti. Ben de en az 30 dakika dinlendirdikten sonra pişirmeyi denedim ama sonuçlarım farklılık gösterdi. Dinlendirmenin hangi etkilerini gözlemlediniz? İç harcını hazırlarken, malzemeleri önceden süzmek gerçekten de faydalı mı? Kendi yaptığım iç harçta suyun fazla olması sorun yaratmıştı, bu konudaki deneyimlerinizi de merak ediyorum. Pişirme yöntemine gelince, önceden ısıtılmış yağda pişirmenin sonuçlarını nasıl buluyorsunuz? Teşekkürler!
Cevap yaz