Hazır hamurla pide yapmayı düşündüğümde, en çok hangi püre noktalarına dikkat etmem gerektiğini merak ediyorum. Mesela, hamurun oda sıcaklığında bekletilmesi gerçekten lezzeti etkiliyor mu? Ayrıca, yumurta sarısı sürmenin pidenin görünümüne olan etkisi hakkında daha fazla bilgi verebilir misin? Son olarak, fırın taşının kullanımı konusunda deneyimlerin neler? Pidenin çıtırlığına gerçekten katkı sağlıyor mu?
Hazır hamurla pide yapmayı düşündüğümde, en çok hangi püre noktalarına dikkat etmem gerektiğini merak ediyorum. Mesela, hamurun oda sıcaklığında bekletilmesi gerçekten lezzeti etkiliyor mu? Ayrıca, yumurta sarısı sürmenin pidenin görünümüne olan etkisi hakkında daha fazla bilgi verebilir misin? Son olarak, fırın taşının kullanımı konusunda deneyimlerin neler? Pidenin çıtırlığına gerçekten katkı sağlıyor mu?
Cevap yaz