Hamur cipsi yapımında en çok zorlandığım aşama hamurun açılması olmuştu. İnce açmak gerçekten de cipslerin çıtırlığını etkileyen önemli bir faktör. Sizce hamuru açarken hangi püf noktalara dikkat etmek gerekiyor? Bir de baharatlama aşaması var ki, burası da benim için oldukça keyifli; farklı baharatlar denemek cipslere farklı bir tat katıyor. Siz hangi baharatları kullanmayı tercih ediyorsunuz?
Hamur cipsi yapımında en çok zorlandığım aşama hamurun açılması olmuştu. İnce açmak gerçekten de cipslerin çıtırlığını etkileyen önemli bir faktör. Sizce hamuru açarken hangi püf noktalara dikkat etmek gerekiyor? Bir de baharatlama aşaması var ki, burası da benim için oldukça keyifli; farklı baharatlar denemek cipslere farklı bir tat katıyor. Siz hangi baharatları kullanmayı tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz