Börek hamurunu el ile açmak gerçekten oldukça keyifli bir süreç, ama bazı pürüzler çıkabiliyor. Ben de bir kez hamurumu açarken, un miktarını ayarlamakta zorlandım. Hamur yapışmıştı ve istediğim inceliği elde edemedim. Unun yeterli olması çok önemliymiş, bunu o zaman anladım. Sizce hamuru açarken hangi un türünü kullanmak en iyisi? Ayrıca hamurun dinlendirilmesi aşamasını atlamak çok hata, değil mi? Benim bir arkadaşım bu adımı atlamıştı ve hamur çok elastik olmadı. Dinlendirme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Börek hamurunu el ile açmak gerçekten oldukça keyifli bir süreç, ama bazı pürüzler çıkabiliyor. Ben de bir kez hamurumu açarken, un miktarını ayarlamakta zorlandım. Hamur yapışmıştı ve istediğim inceliği elde edemedim. Unun yeterli olması çok önemliymiş, bunu o zaman anladım. Sizce hamuru açarken hangi un türünü kullanmak en iyisi? Ayrıca hamurun dinlendirilmesi aşamasını atlamak çok hata, değil mi? Benim bir arkadaşım bu adımı atlamıştı ve hamur çok elastik olmadı. Dinlendirme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz