Börek hamurunu yapmanın bu kadar basit olduğunu bilmiyordum! Unun havuz gibi hazırlanması fikri gerçekten ilginç. Acaba hamuru yoğururken dikkat etmem gereken başka bir şey var mı? Özellikle su miktarını ayarlarken nelere dikkat etmeliyim? Dinlendirme süresi yeterli mi, yoksa daha uzun bir süre dinlendirmeliyim? Hamurun kıvamını nasıl anlayabilirim? Denedikten sonra bu püf noktalarını uygulamak benim için nasıl bir fark yaratır?
Börek hamurunu yapmanın bu kadar basit olduğunu bilmiyordum! Unun havuz gibi hazırlanması fikri gerçekten ilginç. Acaba hamuru yoğururken dikkat etmem gereken başka bir şey var mı? Özellikle su miktarını ayarlarken nelere dikkat etmeliyim? Dinlendirme süresi yeterli mi, yoksa daha uzun bir süre dinlendirmeliyim? Hamurun kıvamını nasıl anlayabilirim? Denedikten sonra bu püf noktalarını uygulamak benim için nasıl bir fark yaratır?
Cevap yaz