Pizza hamurunu yaparken hangi aşamada en çok zorlandınız? Kuru mayanın aktive olması için bekleme süresi yeterli mi, yoksa daha uzun bekletmek mi gerekiyor? Ayrıca, hamuru yoğururken ne kadar süre yoğurmalıyız ki doğru kıvamı elde edelim? Hamuru dinlendirdikten sonra tekrar yoğurmanın ne kadar önemli olduğunu merak ediyorum. Son aşamada pizza hamurunu pişirirken, fırın sıcaklığını ayarlamakta bir sorun yaşadınız mı?
Pizza hamurunu yaparken hangi aşamada en çok zorlandınız? Kuru mayanın aktive olması için bekleme süresi yeterli mi, yoksa daha uzun bekletmek mi gerekiyor? Ayrıca, hamuru yoğururken ne kadar süre yoğurmalıyız ki doğru kıvamı elde edelim? Hamuru dinlendirdikten sonra tekrar yoğurmanın ne kadar önemli olduğunu merak ediyorum. Son aşamada pizza hamurunu pişirirken, fırın sıcaklığını ayarlamakta bir sorun yaşadınız mı?
Cevap yaz