Oktay Usta'nın tart hamuru tarifini denemek istiyorum ama işlem adımlarını takip etmekte zorlanacak mıyım? Hamurun gevrek olması için tereyağını eklerken dikkat etmem gerektiğini anlıyorum ama soğuk su eklerken de dikkatli olmalıyım, değil mi? Ayrıca, hamuru dinlendirmek neden bu kadar önemli? Pişirme süresi ve sıcaklığı konusunda da dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Oktay Usta'nın tart hamuru tarifini denemek istiyorum ama işlem adımlarını takip etmekte zorlanacak mıyım? Hamurun gevrek olması için tereyağını eklerken dikkat etmem gerektiğini anlıyorum ama soğuk su eklerken de dikkatli olmalıyım, değil mi? Ayrıca, hamuru dinlendirmek neden bu kadar önemli? Pişirme süresi ve sıcaklığı konusunda da dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Cevap yaz