Küçük pizza hamuru yapımında en çok hangi aşamada zorlandınız? Özellikle mayanın aktifleşmesi veya hamurun yoğrulması sırasında bir sorun yaşadınız mı? Unun kalitesi hakkında düşündünüz mü, yoksa herhangi bir un kullanmak yeterli mi geldi? Ayrıca, mayalanma süresi boyunca hamurun kabarması konusunda endişeleriniz oldu mu? Kendi damak zevkinize uygun malzemelerle hazırladığınız pizzaların tadı nasıl?
Küçük pizza hamuru yapımında en çok hangi aşamada zorlandınız? Özellikle mayanın aktifleşmesi veya hamurun yoğrulması sırasında bir sorun yaşadınız mı? Unun kalitesi hakkında düşündünüz mü, yoksa herhangi bir un kullanmak yeterli mi geldi? Ayrıca, mayalanma süresi boyunca hamurun kabarması konusunda endişeleriniz oldu mu? Kendi damak zevkinize uygun malzemelerle hazırladığınız pizzaların tadı nasıl?
Cevap yaz