El açması börek yapmak gerçekten de bir sanat. Hamurun elde açılması süreci, sabır ve ustalık gerektiriyor. Un, su, tuz ve yağ gibi temel malzemelerin yanı sıra ekstra malzemelerin de kullanılması, sonuçta elde edilen lezzeti etkiliyor. Özellikle yoğurt ve sirke eklemek, hamurun dokusunu nasıl değiştirdiğini merak ediyorum. Denemeye değer bir tarif gibi görünüyor. Sizce en iyi iç harcı ne olmalı?
El açması börek yapmak gerçekten de bir sanat. Hamurun elde açılması süreci, sabır ve ustalık gerektiriyor. Un, su, tuz ve yağ gibi temel malzemelerin yanı sıra ekstra malzemelerin de kullanılması, sonuçta elde edilen lezzeti etkiliyor. Özellikle yoğurt ve sirke eklemek, hamurun dokusunu nasıl değiştirdiğini merak ediyorum. Denemeye değer bir tarif gibi görünüyor. Sizce en iyi iç harcı ne olmalı?
Cevap yaz