Hamuru hazırlarken domatesin nasıl hazırlandığını öğrenmek beni gerçekten etkiledi. Özellikle kabuğunu soymak ve pişirerek püre haline getirmenin lezzeti artıracağı kesin. Aynı zamanda hamurun dinlendirilmesi aşaması da önemli gibi görünüyor, glutenin gelişimi için. Erişteyi keserken kalınlık seçeneği de, bence, pişirme sırasında lezzeti etkileyebilir. Ayrıca, sos önerileri de oldukça yaratıcı; yoğurt ve sarımsak ile birleştirmek kesinlikle denemeye değer. Bu tarifin tüm aşamalarını uygulamak ve kendi versiyonumu denemek için sabırsızlanıyorum!
Hamuru hazırlarken domatesin nasıl hazırlandığını öğrenmek beni gerçekten etkiledi. Özellikle kabuğunu soymak ve pişirerek püre haline getirmenin lezzeti artıracağı kesin. Aynı zamanda hamurun dinlendirilmesi aşaması da önemli gibi görünüyor, glutenin gelişimi için. Erişteyi keserken kalınlık seçeneği de, bence, pişirme sırasında lezzeti etkileyebilir. Ayrıca, sos önerileri de oldukça yaratıcı; yoğurt ve sarımsak ile birleştirmek kesinlikle denemeye değer. Bu tarifin tüm aşamalarını uygulamak ve kendi versiyonumu denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz